Bemutatkozás

MEDITERRÁN ABLAK

Az új bemutatótermünket korábban üzemeltető vállalkozás az elmúlt években számos magánjellegű felújításhoz, vagy új építésű családi és társasházhoz szállított majd épített be nyílászárókat. Az évek alatt több kiemelkedő közületi beruházásban is sikerült kiváló minőségű nyílászáróit beépítenie, és ismertebbé tennie ezzel a bemutatótermet.

Ezeknek a sikereknek láttán döntöttünk úgy, hogy megpróbálunk valami együttműködést létrehozni a Bemutatótermet üzemeltető vállalkozással. 2015 nyár elején elkezdődtek a hónapokig tartó egyeztetések. Az egyeztetések során kiderült, hogy számunkra sokkal nagyobb potenciál rejlik a bemutatóteremben, mint korábban azt gondoltuk. A megbeszéléseinket, egyeztetéseket követően arra a megállapodásra jutottunk, hogy a korábbi együttműködési szándékunkat félretesszük és megpróbálunk a bemutatótermet üzemeltetőjével megállapodni az iroda üzemeltetéséről. A sikeres tárgyalásoknak az lett az eredménye, hogy 2015 év őszén megállapodtunk a bemutatóterem átvételében.

A megállapodásnak köszönhetően az ILGA 2011 Kft egy hosszú ideje megtalálható pécsi nyílászáró bemutatóterem üzemeltetését vette át. 2016.04.01.-től a Mediterrán Ablak bemutatóterem üzemeltetését megkezdtük és elkezdtük megvalósítani elképzeléseinket. Elképzeléseink szerint a telephelyen a nyílászárók forgalmazásán és beépítésen felül az üzletpolitikánknak köszönhetően a Mediterrán Ablak nyílászáró választékából eddig hiányzó szolgáltatásokat is szeretnénk nyújtani a jövendőbeli ügyfeleink részére. Többek közt garázskapukkal, beltéri, és biztonsági acélajtók kínálatával, és beépítésével is bővül a termék választékunk. A közel 20 éves műanyag nyílászárós szakmai tapasztalatunknak köszönhetően növelni szeretnénk a Mediterrán Ablak eddigi szolgáltatását, mellyel könnyebbé, egyszerűbbé és kényelmesebbé válik a megrendelőink feladata. A megrendelőink a kibővített szolgáltatásainknak köszönhetően minden építőipari tevékenységünket egy telephelyen, a Pécs, Zsolnay Vilmos út alatt érhetnek el.

A következő lehetőségekkel várják a tisztelt érdeklődőket:

-Műanyag nyílászárók gyártása, forgalmazása,

-Műanyag nyílászárók beépítése,

-Redőny, és árnyékolástechnikai termékek kis, és nagykereskedelme,

-Homlokzat szigetelési anyagok forgalmazása,

-Homlokzati szigetelések kivitelezése,

-MEszig márka nevű hőszigetelő anyagok, vékonyvakolatok, kül, és beltéri festékek, falazúrok forgalmazása,

-SMA, és ABB napelemrendszerek forgalmazása, tervezése, kivitelezése

-Ács, tetőfedő, bádogos munkák kivitelezése,

-Generál kivitelezés,

-Építőipari projekt menedzsment

 

Bízunk a Mediterrán Ablak bemutatóterem frekventált helyen való elhelyezkedési adottságaiban. A több mint 25 éves hazai, és külföldi építőipari kereskedelmi tapasztalatainknak köszönhetően rövid időn belül Pécs legdinamikusabban fejlődő NYILÁSZÁRÓ, REDŐNY, NAPELEM, és HŐSZIGETELÉSI anyagok nagykereskedelmi cégévé szeretnénk válni.

Tovább bővített szolgáltatásainknak köszönhetően mind lakossági, mind közületi ügyfeleink kedvező áron bérelhetnek Makita szerszámgépeket.

2016 tavaszától az érdeklődők a Mediterrán Ablak bemutatóteremben megtalálhatják a HOMLOKZATI SZIGETELŐ RENDSZEREK, KÜL és BELTÉRI FESTÉKEK, FAVÉDŐ LAZÚROK  választékát is, melyeknek nem csak a forgalmazását, hanem a kivitelezését is kedvező áron megrendelhetik irodánkban.

 

Az iroda további szolgáltatásaiban más energia megtakarítási lehetőséggel is találkozhatnak a tisztelt érdeklődők. Szolgáltatásaink kínálatából lehetőségük van NAPELEMES RENDSZEREK megtekintésére, mely rendszerek forgalmazásával, tervezésével és kivitelezésével is foglalkozunk.   

Úgy gondoljuk a környezettudatos gondolkozásunknak és megfontolt energia megtakarítási termékválasztékunknak köszönhetően minden kedves vásárló igényt ki tudjuk szolgálni. Innovatív vállalkozásunk kiváló szakmai csapatunknak köszönhetően minden megoldásban segítséget nyújthatunk ügyfeleinknek.

Terveink szerint központosítva építőipari szakértelmünket, és lehetőségeinket egy komplex szolgáltatást nyújtó Építőipari Szigetet alakítunk ki az új telephelyen.


Tisztelettel: ILGA 2011 Kft